Bedriegertjes


Speelse bedriegertjes

Bedriegertjes fonteinenzijn erg in trek; vooral kinderen beleven veel plezier aan de pleinen waarop bedriegertjes aanwezig zijn. Het is vooral het verrassingselement dat veel kinderen aan het lachen maakt. Zij zien dan ook snel een uitdaging in het spelen met / ontwijken van de waterstralen, die onverwachts uit een sculptuur of uit de grond omhoog spuiten. Rots maatwerk BV volgt de ontwikkelingen nauwgezet en wij zijn in staat een zeer interactief waterspel te leveren, voorzien van de nieuwste aansturingstechnieken.

Het grote verrassingseffect van bedriegertjes

In de tuinen van Kasteel Rosendael staat een fonteinsculptuur als onderdeel van de schelpengalerij. Deze fonteinsculptuur draagt de naam Bedriegertjes. Hieraan hebben deze waterwerken, die zorgen voor het verrassingseffect, hun naam te danken.

Bedriegertjes zorgen keer op keer weer voor een groot verrassingseffect op groot en klein. Onverwachte delen van de fonteinsculptuur zorgen ervoor dat men ieder moment kan worden natgespoten. Deze fonteinen zorgen dan ook vaak voor lachende gezichten, wanneer een argeloze bezoeker op een willekeurig moment wordt natgespoten. Deze fonteinen zijn altijd populair geweest en zullen dit zeker altijd blijven.

Altijd de beste service

Rots maatwerk BV realiseert fonteinen op maat in opdracht van gemeenten, architectenbureaus, instanties en kunstenaars. Wij kunnen zorgen voor het technisch ontwerp, de engineering, de aanleg en het onderhoud van de bedriegertjes. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen en apparatuur. Duurzaamheiden onderhoud spelen hierbij voor ons een grote rol.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl