Spuiters en spuitertjes


Spuiters

Rots maatwerk BV realiseert fonteinen op maat. Wij hebben ruime ervaring met grote fonteinprojecten voor overheden, instanties en bedrijven. Steeds vaker behoren fonteinen tot de openbare ruimte. Met ons bedrijf heeft u één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, techniek, materialisatie, realisatie, beheer en onderhoud van uw waterproject.

Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van fonteinprojecten. We werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten. Zo realiseren we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een fontein in gedachten hebben. Wij spreken dezelfde taal en kunnen in het voortraject meedenken. We geven advies over het uiterlijk van fonteinen, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van een fontein ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk.

Alles naar wens

Rots Maatwerk BV kan een bijzondere fontein met tal van verschillende spuiters realiseren op elke gewenste plaats. Zo hebben wij een fontein, bestaande uit 120 spuiters, gerealiseerd op het nieuw ontworpen natuurstenen centrumplein De Heuvel in Tilburg. De 120 spuiters zijn verdeeld in zeven strengen, welke allemaal los van elkaar kunnen worden aangestuurd. Daarnaast hebben wij systemen ontwikkeld welke ons in staat stellen binnen 1 pompgroep, de daarbij aangesloten spuiters apart aan- en uit te schakelen. Ook kunnen wij per spuiter een aparte pomp leveren, welke meeloopt in de show van de fontein. Ook watershows zoals in Rusland (met grote spuiters) en Outlet Centre Roermond (met spuitertjes) behoren tot de mogelijkheden.

Contact

Wilt u een fontein met spuiters of wilt u een uniek ontwerp met spuitertjes laten vervaardigen door een professionele onderneming met een ruime in turn-key projecten van uiteenlopende fonteinen? Dan bent u aan het juiste adres bij Rots Maatwerk BV. Kijk op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl