Stadsfontein


Stadsfontein

Rots maatwerk BV realiseert de aanleg van een stadsfontein voor vele gemeenten in heel Nederland. Wij hebben de kennis en ervaring om volledige fonteinprojecten op ons te nemen. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van een stadsfontein. Hiermee heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project.


Projecten van A tot Z 


Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van stadsfonteinprojecten. We werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten. Zo realiseren we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een stadsfontein in gedachten hebben. Wij spreken dezelfde taal en kunnen in het voortraject meedenken. We geven advies over het uiterlijk van fonteinen, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van een stadsfontein ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk.

Voorbeelden en mogelijkheden

Rots maatwerk BV heeft al in veel gemeenten een stadsfontein geplaatst. Op deze website vindt u hier diverse voorbeelden van. Ook leest u hier meer over de mogelijke technieken, materialen en andere diensten.Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl