Plein fontein


Wat is een plein zonder een fontein?

Op een plein werkt een fontein als een magneet en trekpleister. De beleving van uw plein neemt aanzienlijk toe en zal de verblijfsfunctie vergroten. Horeca en andere middenstand in de binnenstad zullen profiteren van de verbeterde uitstraling en sfeer, welke zorgt voor het aantrekken van, en langer verblijven van de consument.

Wij hebben al veel pleinen van mooie maatwerk fonteinen voorzien. Wij zijn in staat uw project uit te voeren van A tot Z, van advies en engineering tot en met aanleg en onderhoud.

Turn-key fonteinprojecten

Rots maatwerk BV heeft al voor veel opdrachtgevers voor de openbare ruimte fontein projecten uitgevoerd. We kunnen de fontein geheel naar uw wens en beeld realiseren. Wij zijn daarbij uw partner voor advies, ontwerp, engineering, materialisatie, techniek, productie, aanleg en onderhoud. We realiseren een plein fontein die past in de beschikbare ruimte. We vertalen uw ideeën en wensen naar werkelijkheid. Alle benodigde materialen voor uw fonteinenplein kunnen we zelf leveren. Denk hierbij aan combinaties met maatwerk glas, beton, natuursteen, rvs en (corten-)staal.

De mogelijkheden in beeld

Graag wijzen we u op onze eerdere projecten die op deze website staan. Hier vindt u ook volop ideeën voor uw fontein, zoals projecten Tilburg, Museumpark Rotterdam, De Heuvel Oss en nog vele meer.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl