Fonteintechniek


Specialisten in fonteintechniek

Al jaren is Rots maatwerk BV specialist op het gebied van fonteintechniek. We realiseren met onze kennis van fonteintechniek en de toepassing van maatwerk materialen, bijzondere fonteinprojecten op maat.

Turn-key fonteinprojecten

Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van fonteinprojecten, waaronder ook de specifieke fonteintechniek. We werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten. Zo realiseren we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een fontein of waterkunstwerk in gedachten hebben. Wij vertalen deze ontwerpbeelden in de benodigde fonteintechniek. We geven advies over de technische haalbaarheid, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van fonteintechniek ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk. Rots maatwerk BV realiseert de complete engineering; fundatieadviezen/fundatietechnieken, betonuitwerkingen, constructie ondergrondse put, peilenplan, productietekeningen te leveren materialen als natuursteen / rvs, uitwerken aansturingstechnieken / interactiviteit, berekeningen leidingen en pompen, LED technieken. Kortom alle technische vraagstukken kunnen door ons uitgewerkt worden. Tekeningen worden digitaal aangeleverd, inclusief detailoplossingen.

Wij helpen u graag

Wij werken enkel met duurzame en hoogwaardige materialen en apparatuur in onze projecten, zoals volledig rvs pompen, rvs armaturen en spuitpotten etc.

Geen half werk.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl