Watershow


Professionele watershow

Rots maatwerk BV realiseert een professionele watershow,geheel naar uw wensen en ideeën. Wij werken veelvuldig samen met kunstenaars en (landschaps-) architecten aan vernieuwende watershows. Jarenlange ervaring in het vormgeven en ontwikkelen van bijzondere maatwerk fonteinen en waterwerken maakt ons de ideale partner.

3D ontwerptechniek

In samenwerking met de architect en/of de opdrachtgever kunnen wij vanuit het concept/beeld een vertaling maken naar een realistische watershow. Hierbij zetten wij onze kennis van techniek, materialen en (interactieve-) aansturingstechnieken in. Rots maatwerk BV past 3D ontwerptechnieken toe, om een realistisch preview te kunnen maken van het beoogde project. Daarmee is het mogelijk de watershow virtueel te componeren, nog voordat met de engineering wordt gestart.

Fonteinen en waterwerken

Bij Rots maatwerk BV is alle kennis aanwezig die nodig is voor het realiseren voor fonteinen en watershows. Zo weten we precies welke technieken voor een watershow nodig zijn. Daarnaast kunnen we adviseren over te gebruiken materialen en apparatuur. De materialen kunnen we zelf laten produceren en leveren. Bij elk project richten we ons op zaken als advies, ontwerp, productie, aanleg en onderhoud. We kijken wat voor uw fontein haalbaar is en wat het effect van de beoogde verlichting is. Wij maken gebruik van de laatste technieken en gebruiken hoogwaardige materialen en apparatuur.

Haalbaarheidsonderzoek

Indien u dat wenst voeren wij voor u een haalbaarheidsonderzoek uit. Hiermee kunnen wij beoordelen of uw watershow technisch haalbaar is, kijken wij naar de globale technische opbouw, de ontwerpbegroting en de beheersmaatregelen. U kunt aan de hand hiervan beoordelen of het beoogde project past binnen het gewenste beeld en budget.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl