Waterarchitectuur


Waterarchitectuur

Rots maatwerk BV werkt veelvuldig samen met kunstenaars en (landschaps-) architecten aan vernieuwende waterarchitectuur. Jarenlange ervaring in het vormgeven en ontwikkelen van bijzondere maatwerk fonteinprojecten maakt ons hierin de ideale partner.

Ontwerp en advies

In samenwerking met architect en/of opdrachtgever kunnen wij vanuit het concept/beeld een vertaling maken naar een realistisch ontwerp. Hierbij zetten wij onze kennis van techniek, materialen en (interactieve-) aansturingstechnieken in. Met Rots maatwerk BV hebben onze opdrachtgevers één aanspreekpunt op het gebied van advies, ontwerp, techniek, materialen, aanleg en onderhoud.

Waterarchitectuur gaat verder dan enkel het plaatsen van een aantal waterspuiters. De mogelijkheden zijn tegenwoordig zeer groot. Het slim en creatief inzetten van nieuwe technieken leidt tot onderscheidende projecten.

Wij ontwikkelen graag nieuwe toepassingen indien het ontwerp hierom vraagt. Hiervoor worden de laatste aansturings- en computertechnieken toegepast. Deze nieuwe technieken worden in proefmodellen opgebouwd en uitvoerig getest. Ook kan middels dit proefmodel gekeken worden of het behaalde (water)beeld ook het gewenste beeld oplevert.

Wij staan voor u klaar

Rots maatwerk BV heeft veel projecten gerealiseerd waarbij watertechniek gecombineerd is met materialen als natuursteen, (corten-)staal, terrazzo, rvs en glas. Wij kunnen adviseren over waterarchitectuur en een ontwerp maken voor het fonteinenproject. Gemeenten, bedrijven, landschapsarchitecten, kunstenaars en aannemers zien hun wensen op maat gerealiseerd.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl