Fontein led


LED als extra dimensie

Rots maatwerk BV maakt het mogelijk een fontein te realiseren, voorzien van LED verlichting. Wij zijn specialisten als het gaat om fonteinen en andere waterwerkprojecten. LED verlichting zorgt voor extra beleving van uw fontein. Wij leveren altijd fonteinen op maat en zijn in staat uw project uit te voeren van A tot Z, van advies en engineering tot en met aanleg en onderhoud.

Fonteinen verlichten

LED is een ideale verlichtingstechniek voor het verlichten van waterkunstwerken en fonteinen. LED stelt ons in staat binnen één armatuur alle kleuren te maken. Daarnaast is LED onderhoudsvriendelijk, heeft het een bijzonder laag energieverbruik en een lange levensduur. Wij kiezen voor onze fonteinen hoogwaardige kwaliteit LEDs en armaturen. Onze Aquashowmanager stuurt alle verlichting en watertechniek gelijktijdig aan. Deze manager is op afstand benaderbaar waardoor u snel en eenvoudig verlichting en watertechniek aan kunt passen. Zo kunt u eenvoudig inspelen op geplande en spontane evenementen, zoals Koninginnedag of een overwinning van het Nederlands elftal. U kunt dan het spuitbeeld en de kleur naar wens aanpassen. Hiermee is de fontein altijd actueel.

Diverse grote projecten

Rots maatwerk BV heeft al verschillende grote waterwerkprojecten met LEDs in binnen- en buitenland gerealiseerd. Voorbeelden zijn De Heuvel in Tilburg, het Binnenwegplein in Rotterdam en een grote watershow in Rusland. Kijkt u eens op deze site bij Projecten voor meer voorbeelden van een fontein met LED verlichting. Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl