Fontein, Fonteinen


Fontein op maat

Rots maatwerk BV realiseert fonteinen op maat. Wij hebben ruime ervaring met grote fonteinprojecten voor overheden, instanties en bedrijven. Steeds vaker behoren fonteinen tot de openbare ruimte. Met ons bedrijf heeft u één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, techniek, materialisatie, realisatie, beheer en onderhoud van waterprojecten.

Projecten van A tot Z

Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van fonteinprojecten. We werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten. Zo realiseren we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een fontein in gedachten hebben. Wij spreken dezelfde taal en kunnen in het voortraject meedenken. We geven advies over het uiterlijk van fonteinen, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van een fontein ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk.

Meer informatie

Rots maatwerk BV is uw specialist voor het realiseren van fonteinen op maat. Deze website geeft u een goed beeld van alle mogelijkheden. We gebruiken voor onze fonteinen de laatste technieken en ontwikkelen continue nieuwe mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl