Water kunstwerk


Met water een kunstwerk creëren

Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van water kunstwerken. We werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten voor diverse kunstenaars en (landschaps-) architecten. Wij spreken dezelfde taal en kunnen al vanaf het voortraject meedenken. We geven advies over hoe uw ontwerpbeeld van het kunstwerk gerealiseerd kan worden, met welke technieken en materialen en kunnen aangeven wat de realisatie- en onderhoudskosten van het kunstwerk zijn. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat voor een water kunstwerk u ook wilt maken, wij maken uw wensen mogelijk.

Voor het gehele proces

We kunnen u het gehele traject aanbieden; van engineering, de leveranties van watertechniek, LEDtechniek, aansturingstechniek, de leveranties van alle benodigde materialen als natuursteen, staal, glas, rvs, terrazzo, de aanleg ervan en tenslotte ook het onderhoud van uw kunstwerk. Kortom: een aanspreekpunt voor uw gehele project!

Voorbeelden

Op onze website vindt u diverse voorbeelden en foto’s van de mogelijkheden en al door ons gerealiseerde fonteinen. U kunt zien wat er bij een dergelijk project komt kijken en hoe wij uw waterkunstwerk aanleggen.

Kijk op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl