Fonteinen


Fonteinen als kunstwerk

Rots maatwerk BV zorgt voor een totaaloplossing in fonteinen
 
Een fontein wordt door Rots maatwerk als een kunstwerk behandeld en zorgt altijd voor een totaaloplossing. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van grote fonteinprojecten voor overheden, instanties en bedrijven. Fonteinen behoren steeds vaker tot de openbare ruimte. Ons bedrijf zorgt er voor dat u één aanspreekpunt heeft voor advies, ontwerp, techniek, materialisatie, realisatie, beheer en onderhoud van waterprojecten.

Rots maatwerk BV realiseert fonteinen op maat. Wij hebben ruime ervaring met grote fonteinprojecten voor overheden, instanties en bedrijven. Steeds vaker behoren fonteinen tot de openbare ruimte. Ons bedrijf werkt als één aanspreekpunt aan advies, ontwerp, techniek, materialisatie, realisatie en onderhoud.

Fontein interactieve fonteinen

Wij verzorgen voor u een fontein kunstwerk als project, met altijd een totaaloplossing


Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van een fontein project en bieden een totaaloplossing. We vinden fonteinen in alle vormen en maten een kunstwerk dat op een unieke manier gerealiseerd kan worden. Zo vinden we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een fontein in gedachten hebben het meest inspirerend. Wij spreken dezelfde taal en kunnen in het voortraject meedenken. We bieden advies over het uiterlijk van fonteinen, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van een fontein ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk.

Fonteinen

Fonteinen op maat

Rots maatwerk BV realiseert fonteinen op maat. Wij hebben ruime ervaring met grote fonteinprojecten voor overheden, instanties en bedrijven. Steeds vaker behoren fonteinen tot de openbare ruimte. Met ons bedrijf heeft u één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, techniek, materialisatie, realisatie, beheer en onderhoud van waterprojecten.

Fonteinen met licht

Fonteinen Projecten van A tot Z 

Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van fonteinprojecten. We werken al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten. Zo realiseren we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een fontein in gedachten hebben. Wij spreken dezelfde taal en kunnen in het voortraject meedenken. We geven advies over het uiterlijk van fonteinen, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van een fontein ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk.

Onderhoud door een professionele fonteinen bouwer

Al meer dan 10 jaar actief

Rots maatwerk BV houdt zich als fontein bouwer bezig met alle aspecten van water kunstwerken. Zo werken wij al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten voor diverse kunstenaars en (landschaps-) architecten maar ook verzorgen wij professioneel fontein onderhoud. Wij spreken dezelfde taal en kunnen al vanaf het voortraject meedenken. U krijgt van ons advies over hoe uw ontwerpbeeld van het kunstwerk gerealiseerd kan worden, met welke technieken en materialen en kunnen aangeven wat de realisatie- en onderhoudskosten van het kunstwerk zijn. Door het onderhoud aan fonteinen voor onze rekening te nemen kunt u er jarenlang plezier aan beleven. Wat voor een water kunstwerk u ook wilt maken, wij maken uw wensen mogelijk.

Fontein waterspeeltafel

Rots maatwerk BV verzorgt onderhoud aan uw fontein. Als bouwer nemen wij alles voor u uit handen

We kunnen als fonteinen bouwer u het gehele traject aanbieden; van engineering, de leveranties van watertechniek, LEDtechniek, aansturingstechniek, de leveranties van alle benodigde materialen als natuursteen, staal, glas, RVS, terrazzo, de aanleg ervan en tenslotte ook het onderhoud van uw kunstwerk. Kortom: een aanspreekpunt voor uw gehele project! Wij zorgen dat alles er altijd tot in de puntjes komt uit te zien.

Fontein station

Wat is een fontein?

Een fontein is een waterspuitende installatie.

Fontein met led-verlichting

Fonteinen in alle vormen en maten

Rots maatwerk BV heeft veel ervaring met grote fonteinprojecten, onder andere voor overheden, bedrijven en andere instanties. Wij werken hierbij samen met bijvoorbeeld kunstenaars en landschapsarchitecten. Wanneer u een fontein laat realiseren door Rots maatwerk BV, dan bent u verzekerd van een zeer complete service. Dit betekent dat wij ook het onderhoud op professionele wijze voor u kunnen verzorgen. Neemt u eens een kijkje op onze website, waar u diverse voorbeelden van ons werk kunt bekijken en meer informatie vindt over alle aspecten van een fontein waar wij zorg voor dragen. 

Fontein in de efteling

Fonteinenshow Polles Keuken, Efteling

In 2011 heeft Rots Maatwerk in opdreacht van de Efteling een watershow met LED-Verlichting gerealiseerd tegenover pannenkoekenrestaurant "Polles Keuken". De fontein bestaat uit een 15-tal spuiters die geprogrammeerd zijn op de muziek van de Promenade. De basis van de fontein is bedekt met natuurstenen platen en dat maakt hem ideaal als speelobject wat ook nog eens verkoelt. s' Zomers kunnen kinderen over de fonteinen rennen.

Water op muziek

De fontein wordt aangestuurd door Aquashowmanager, een systeem dat centraal is en zonder problemen water en muziek op elkaar af kan stemmen. In samenwerking met de Efteling is er op speciaal voor de Efteling gecomponeerde muziek een prachtige show gemaakt, waarin water en LED-verlichting de hoofdrol spelen. Vannuit de meldkamer van de Efteling worde de sturing ontvangen. De sturing weet hierdoor precies wanneer het volgende nummer begint. Hierdoor ontstaat een sprookjesachtige fonteinenshow, die zowel overdag als 's avonds jong en oud weet te boeien.

Duurzame fontein

Het gehele systeem wordt door één centrale pomp geoved. Met de speciale sturing is het echter wel mogelijk de 15 spuiters individueel aan te sturen. Dit is een stuk duurzamer dan alle spuiters met aparte, kleinere pompen aan te sturen, terwij de kwaliteit gewaarborgd blijft. De fontein is afgedekt met natuurstenen platen, waar bezoekers probleemloos overheen kunnen lopen. Zo worden zij letterlijk onderdeel van de show. Omdat wij dit project turn-key hebben aangenomen, hebben wij alles zelf verzorgd. Van technische ontwikkeling en werkvoorberiding tot leverantie en montage. Hierdoor had de Efteling in het hele project maar één aanspreekpunt. Meer weten over dit project en mogelijkheden bel 0575-566-565.

Bouw fontein

Meer informatie

Rots maatwerk BV is uw specialist voor het realiseren van fonteinen op maat. Deze website geeft u een goed beeld van alle mogelijkheden. We gebruiken voor onze fonteinen de laatste technieken en ontwikkelen continue nieuwe mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen over fonteinen.

 

 

 

◢ Best Online HTML Editor Copyright © 2015 .

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl