Waterwerk


Waterwerk op maat

Een professioneel waterwerk is een element dat steeds vaker wordt toegepast in de openbare ruimte in gemeenten en bij bedrijven of instanties. Rots maatwerk BV is uw specialist voor de realisatie van fonteinen en andere water kunstwerken, die volledig naar uw wensen worden uitgevoerd. We kunnen alle facetten van uw waterwerk voor u verzorgen, van advies tot aanleg en onderhoud.

Aanspreekpunt voor totaalproject

Rots maatwerk BV realiseert voor verschillende opdrachtgevers een waterwerk op maat. Wij denken mee over alle ins en outs van uw waterwerk, desgewenst al bij de opstartfase. Zo kunnen wij u adviseren over welke technieken of materialen te gebruiken zijn en welk ontwerp aansluit op uw wensen. We verzorgen de engineering, kunnen de benodigde materialen en apparatuur aanleveren,we zorgen voor de productie, de aanleg en het onderhoud. Wij maken gebruik van de laatste technieken.

Watermanagement

Bij een waterwerk is de kwaliteit van het systeemwater van essentieel belang. De gezondheid van de gebruiker en van passant staat voorop. Wij hanteren diverse technieken om de kwaliteit van het water optimaal te houden. Deze technieken worden per project beoordeeld en ontworpen.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl