Water plein


Water plein

Water en pleinen hebben al een lange historie samen. Op elk plein van enige betekenis stond vroeger een waterkunstwerk, waarmee de stad liet zien dat zij aanzien genoot en belangrijk was. De functie die een fontein tegenwoordig op een plein vervult, is uitgebreider; fonteinen zorgen voor verkoeling in de stad en vergroten de sfeer en daarmee ook de verblijfsduur van de bezoekers in de stad. Er is meer nodig dan alleen uitbreiding van de parkeermogelijkheden om de consument weer de stad in te krijgen en ook te houden; een attractieve fontein zal daar zeker haar steentje aan bijdragen.

Flexibiliteit en kwaliteit

Waterpleinen zijn op zeer uiteenlopende manieren in te richten. Er kan gebruik gemaakt worden van regenwater, waarmee ook de bufferende functie ervan benut wordt. Ook kan er gewerkt worden met gesloten systemen, welke het water hergebruiken. Hiervoor is een waterzuivering benodigd om het systeemwater op het juiste kwaliteitsniveau te houden.

Water leent zich bij uitstek om er mee te spelen. Wij zijn specialisten op het gebied van interactieve aansturingssystemen en de maatwerk ontwikkeling ervan. Laat kinderen zelf bepalen welke programma’s er draaien, welke kleuren er getoond worden en hoe hoog de fonteinen spuiten. Een extra dimensie die, zeker bij kinderen, erg tot de verbeelding spreekt.

Rots maatwerk BV heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren en aanleggen en onderhouden van fonteinen, in de meest uiteenlopende vormen.

Neem contact met ons op

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van fonteinen. Op onze site vindt u beelden van de aanleg en de werking van verschillende door ons aangelegde fonteinen, waaronder een waterplein. U zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl